Linkkatalógus - Blog

Weboldal készítés, Weboldal felújítás, Weboldal fejlesztés

2016. november 16. 09:15

Quickstart installation error (telepítési hiba)

Szerző:
Értékelés:
(0 szavazat)

Joomla 3 Quickstart csomag manuális telepítése, vagy ha úgy tetszik Joomla 3 első lépések csomag kézi telepítése. (Manually install the Quickstart package)

Quickstart errorMostanában többször belefutok abba a problémába, hogy a sablon demóját valamiért nem sikerül telepítenem localhostra. Ilyenkor nem szenvedek a verziók egyeztetésével, inkább telepítem manuálisan.

Kövesd az alábbi lépéseket a kezdőcsomag manuális telepítséhez:
  1. A csomagból a Quickstart mappát másold fel localhostra
  2. A phpMyAdmin oldalon hozz létre egy új adatbázist, ahová majd importálod az adatokat. (phpMyAdmin / Adatbázisok / létrehozás)
  3. Telepítő fájl importálása. Keresd meg a felmásolt fájlokban a telepítő fájlt. (installation / sql / mysql / sample_data.sql)
  4. Észre fogod venni, hogy a táblák #__ előtagúak. Jelöld ki az összes táblát, és válaszd a tábla előtagjának lecserélése műveletet. Az ettől mezőbe kell beírni a (#__) régi előtagot, az eddig mezőbe pedig az új előtagot (Pl: cmbwa_)
  5. Ahhoz, hogy a későbbiekben be tudj lépni az oldalra, létre kell hoznod egy felhasználói jelszót. A legegyszerűbb ezt egy SQL paranccsal létrehozni. Itt találsz segítséget hozzá: https://docs.joomla.org/How_do_you_recover_or_reset_your_admin_password%3F
  6. Az installation mappából a configuration.php-dist fájl átnevezve (configuration.php) másold ki a gyökérkönyvtárba és a tartalmát módosítsd. Itt találsz segítséget hozzá: https://docs.joomla.org/Copying_a_website_from_localhost_to_a_remote_host 7) Töröld az installation mappát
Megtekintve: 409 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. november 16. 10:09

Kapcsolódó elemek

FEL