Weboldal készítés, Weboldal felújítás, Weboldal fejlesztés

Természetesen nem lehet előre pontosan meghatározni, hogy egy elképzelt típusú oldalnak milyen funkcióval kell majd rendelkeznie. Sokszor egy egyéni weboldalon több szolgáltatás, vagy bemutató funkció található, mint egy céges oldalon. Ez mindig azon múlik, hogy a megrendelő milyen célra szeretné használni. Az alap cél mindig az adott tevékenység fellendítése, de nem feltétlenül az onlájn forgalomban.

Ezen az oldalon nem szeretnénk elmagyarázni sem egy weboldal működését, sem pedig egy kiegészítő kezelését. Röviden, csak azt a tartalomkezelő rendszert ismertetjük, amivel mi dolgozunk.

HTML nyelvben viszonylag könnyen létre lehet hozni, állandó tartalommal rendelkező weboldalakat, de ezek karbantartásához is közel ugyanannyi idő szükséges.

Napjainkban már csak az állandóan változó, nagy információmennyiséget hordozó oldalak számíthatnak nagy látogatottságra.

A dinamikus weboldalak könnyű létrehozása és kezelése érdekében alakultak ki a tartalomkezelő rendszerek, melyek segítségével már egyszerűbb elkészíteni a weboldalakat. A legtöbb mai CMS-nek nevezett eszköz ennél sokkal többet tud, nem korlátozódik csak tartalmak kezelésére. Szinte bármilyen típusú tartalom létrehozható, képes elektronikus bolt építésére, de használható közösségek kialakítására is, ehhez rengeteg kiegészítő modul és több ezer sablon áll rendelkezésre. A tartalomkezelő rendszerek a felhasználók, a webmesterek és a webfejlesztők számára is előnyös megoldást nyújtanak!

A szinte korlátlan lehetőségei miatt mi is a Joomla! rendszert választottuk a honlapépítésünk alap programjának. Mi is tagjai vagyunk több fejlesztőcsoportnak, ahol az eseti speciális megrendeléseknél szakmai tanácsokkal segítjük egymást.

A Joomla! szó a szuhaéli eredet "Jumla" szó fonetikus kiejtése, mely annyit jelent, hogy "mindenki együtt" vagy "egy egészként".

A Joomla bármennyire is dicsérjük, és szeretjük nem önálló intelligens robot. Ez a program sem mentes a kezelési problémáktól. Ha példának az Ön által is nagy valószínűséggel használt Windows programot vizsgáljuk, akkor azt tapasztaljuk, hogy főleg a biztonság miatt nagyjából hetente frissül, de ezt Ön nem látja, mert a frissítés a háttérben történik.

Tehát a Joomla pont annyira sebezhető, mint bármilyen másik program. Ez a feladat adja a legtöbb webmesteri feladatot nekünk is, mert a Joomla alapprogram és a telepített kiegészítőinek a frissítése garantálja a biztonságot egy weboldal működéséhez.

  • Ingyenes a szoftver? Igen!
  • Csináld magad? A választ Ön adja meg!
  • Ugyan olyan jól ellátja majd a funkcióját min amit egy szakember végez el? Talán!

Az ingyenes programok nagyon jók! Megtakaríthatja vele az első költségét, de egy hozzáértő szakember munkáját már nem. A szakember lehet akár Ön is, de gondoljuk csak tovább. Idő, kitartás, és sok - sok gyakorlat kell hozzá. Ha önnek egy vállalkozáshoz kell a weboldal, akkor duplán veszít rajta.

  1. Pénzbe kerül a saját munkája.
  2. A működés közben derül ki mit kell még elvégezni ahhoz, hogy az egyre magasabb követelményeknek megfeleljen, hogy  keresők értékes oldalként tartsák nyilván.
  3. Elvesztegeti azt a bevételt, amit azok a vevők hoznának, akik ez idő alatt a konkurensek oldalát látogatják.

Ha Joomla weboldalát egy komoly gyakorlattal rendelkező szakértő tervezi meg, mennyivel hamarabb jönnének a látogatók reklám nélkül is?

Ha úgy dönt, hogy az internetes versenybe Ön is bekapcsolódik, akkor a partnerei és vásárlói elismerését, a vállalkozása színvonalának emelését csak egy minőségi weboldal biztosíthatja!

Mindez mennyibe fog Önnek kerülni? Azt nagyon nehéz lenne előre megjósolni, mert a sokak által csomagnak nevezett megoldások általában a kész weboldal költségének valahányad része. Ha az alapcsomagot telepítenénk csak, akkor minden weboldal egyforma lenne.

Ha mindenképpen kellene egy összeget mondani, akkor azt mondanánk, készítettünk már 15.00 Ft. összegért is komplett oldalt, de ennek a több tízszereséért is! Ön szerint ha van egy csőtörése, vagy elromlott a gépjárműve, mekkora költséget fog mondani telefonba a szakember?

Hívjon minket, vagy kérje ajánlatunkat!

FEL